Star Wars Black Series Pulsecon Exclusieve Trapper Wolf Review – Fwoosh

Exclusieven zijn in de loop der jaren een alomtegenwoordig onderdeel van het verzamelen geworden, maar deze exclusieve Pulsecon bracht me terug naar een van mijn eerste ervaringen met moeilijk te verkrijgen figuren, met name de Star Wars Celebration II Jorg Sacul-figuur. Jorg Sacul was een George Lucas in X-Wing pilootfiguur die ik om de een of andere reden zo graag wilde, maar die ik niet kon krijgen. Uiteindelijk kreeg ik er een, maar ik herinner me dat ik buitengewoon boos was over het vooruitzicht het op dat moment niet te krijgen. Ik denk dat ik toen een beetje meer een completistische verzamelaarshouding had. Nu krijgt de moderne Star Wars-maker Dave Filoni een X-Wing-pilootfiguur vanwege zijn cameo in De Mandaloriaan. Dit cijfer was veel gemakkelijker op te pikken dan Jorg, dus ik veronderstel dat dat in zekere zin vooruitgang is. Laten we eens kijken naar Trapper Wolf!

Trapper wordt geleverd in die iets exclusievere Black Series-verpakking met een uitschuifbaar interieur, maar het heeft ook dat oranje getinte zwart-witte karakterportret aan de zijkant, zodat je hem kunt opnemen in je rij Black Series-dozen van De Mandaloriaan als je die dingen zo verzamelt.

De figuur wordt geleverd met een helm en een blastergeweer. Het geweer lijkt op de A280C die bij de Hoth Trooper werd geleverd en komt overeen met wat hij gebruikt in zijn tweede optreden om Ice Spiders van de Razorcrest te schieten. Het is gegoten in een donkergrijs plastic en heeft goede details, maar zou wat verf kunnen gebruiken voor verwering en om dat detail naar voren te brengen.

De helm heeft een aantal hele mooie emblemen en designs, maar voelt ook super schoon aan voor een helm in Star Wars. Het past veilig op Trapper, hoewel het niet zo goed zit als X-Wing Luke’s. Het is een beetje scheef in deze foto’s, maar je kunt het rechter krijgen dan ik het hier had. Hij is een beetje licht op accessoires, en hoewel hij de essentie heeft, zou een kleine ijsspin-pack-in cool zijn geweest.

Het lichaam is X-Wing piloot Luke van die eerste golf van Black Series-figuren en het beeldhouwen houdt nog steeds stand, hoewel ik zou willen dat ze een ander pilootlichaam zouden doen om de zaken een beetje te veranderen. De Filoni-gelijkenis is redelijk goed en de faceprinting werkt goed met het beeldhouwen, hoewel het hoofd een beetje aan de glanzende kant is. De verf is minimaal en het oranje van het pak is iets helderder dan eerdere figuren met deze body, maar de detailhits op de flightbox zijn schoon.

Articulatie, voor het geval je op de een of andere manier de verschillende heruitgaven van deze body hebt gemist, is de oude standaard met dubbel scharnierende knieën en een scharnierende nek. Ik mis de modernere, dubbele halterhals kantelactie en vlinderscharnierende borstspieren, maar mis de draaibare / scharnierende knieën van de huidige figuren niet. Trapper Wolf heeft:

  • Draai/scharnier schouders, ellebogen, polsen, heupen en enkels
  • Kogelkop en middenlichaam
  • Draaibare dijen en laarzen
  • Dubbel scharnierende knieën

Over het algemeen is dit een leuke toevoeging aan de Mando-plank, zo niet erg opwindend. Ik geniet van het werk van Dave Filoni en de manier waarop hij in interviews over Star Wars praat, dus dat maakt deze grotendeels hergebruikte figuur met een nieuw hoofd in mijn boek iets cooler dan het anders zou zijn. Ik zou eigenlijk graag een figuur willen van Carson Teva, zijn wingmate uit die specifieke aflevering omdat hij meer te doen krijgt in de show, maar ik denk dat het tijd is voor een nieuw pilootlichaam. Trapper Wolf is nog steeds beschikbaar voor pre-oder op Hasbropulse.

creditSource link

Therulez.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart