De Squishmallows Food Squad zal je ‘mallow-cravings’ bevredigen

Enkele smakelijke leden van de Squishmallows Food Squad | Bron: Jazwares/de Toy Insider

Als je ooit in slaap bent gevallen met friet of een burrito aan je zijde, dan zul je het eigenzinnige plezier van de Squishmallows Food Squad waarderen. En zelfs als je niet geneigd bent tot slaperige snacks, zul je nog steeds dol zijn op de recente toevoegingen van Jazwares aan het ‘kaasjeskruidmenu’, omdat dit de populairste knuffels van het jaar zijn!

Squishmallows zijn ongelooflijk zachte, machinewasbare knuffels die voor elke leeftijd worden aanbevolen en ze omvatten echt alle generaties, van baby’s tot volwassen verzamelaars. Er zijn honderden verschillende Squishmallows-personages met dikke, ronde lichamen en geborduurde gezichtsuitdrukkingen. Hun vorm en gelaatstrekken blijven vrij consistent over het hele personage, wat bijdraagt ​​aan hun charme, terwijl hun kleuren en subtiele details veranderen op basis van het thema van de collectie. Ze zijn er in verschillende maten, variërend van 3,5-24 inch. Bijna alle personages hebben ook namen en bios op hun hangtags om ze persoonlijker te maken.

Burrito en Boba Squishmallows | Bron: Jazwares/de Toy Insider

Terwijl de fruitploeg vorig jaar voor het eerst verscheen, breidde Jazwares het voedselthema dit jaar nog meer uit, met culinair geïnspireerde personages zoals s’mores, sushi, cupcakes, hamburgers, boba, burrito’s, friet, fro-yo en meer. De karakters hebben een mooie hoeveelheid detail zonder afbreuk te doen aan de eenvoud die Squishmallows zo herkenbaar maakt. Bernardo de burrito heeft bijvoorbeeld een glinsterende zilveren bodem die eruitziet als aluminiumfolie, een bruin en bruin gespikkeld gezicht dat eruitziet als een tortilla, en wat geraspte kaas en sla die uit zijn hoofd komen, maar hij behoudt nog steeds die handtekening, marshmallow-achtige vorm; zwarte, geborduurde ogen; en een fluistering van een glimlach.

De bio’s van het voedselteam zijn net zo grappig als altijd, waardoor je nog meer van de personages gaat houden. Bernardo de burrito houdt ervan om elke vrijdagavond de baby grand te spelen, Malcom de paddenstoel is de keeper van zijn kampioenswinnende team, Clara de cupcake geniet van crossfit en Carmelita de s’more tekent zwart-wit manga.

Een deel van het plezier van het verzamelen van Squishmallows is het opsporen van de moeilijk te vinden personages. Je kunt er een aantal online vinden, maar je weet nooit echt waar specifieke personages beschikbaar zullen zijn. Dat geeft nog meer voldoening als je de felbegeerde ‘mallows’ in het wild tegenkomt. Het zorgt ook voor vermakelijke sociale media-inhoud wanneer verzamelaars hun vangsten delen met de hashtags #squishmallowsquad, #squishmallowcheck of #squishmallowhunting.

Eén ding dat we kunnen beloven, is dat de Squishmallows Food Squad je hongerigste trek in kaasjeskruid zal stillen!

creditSource link

Therulez.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart