Duik in Playtime met deze nieuwe SlimySand Compound

SlimySand Aqua Splash 1,5-pond emmer in roze | Bron: Horizon Group USA/de Toy Insider

Als je ooit de criteria voor een verslavende verbinding moet onthouden, zijn het de vier enen: knijpen, vormen, knijpen en uitrekken. SlimySand Aqua Splash belichaamt alle vier met een nieuwe feesttruc – kinderen kunnen ermee spelen in en uit het water!

SlimySand, gemaakt voor kinderen van 5 jaar en ouder door Horizon Group USA, is een van mijn favoriete verbindingen. Het heeft de textuur en vormen als speelzand, maar het strekt zich uit als Horizon’s kenmerkende Slimygloop-compound, wat dat bevredigende afbrokkelende gevoel geeft terwijl het allemaal bij elkaar blijft. De nieuwe Aqua Splash-versie van het speelzand is verkrijgbaar in emmers van 1,5 pond in felroze of neonblauwe kleuren, die kinderen kunnen uitrekken en in en uit het water kunnen vormen.

SlimySand Aqua Splash emmers van 1,5 pond in roze en blauw | Bron: Horizon Group USA

Normaal gesproken moeten kinderen oppassen dat hun compound niet nat wordt om te voorkomen dat de consistentie verandert, maar SlimySand Aqua Splash stimuleert waterspelen. Kinderen kunnen een emmer of een kom pakken en deze met water vullen om begin met het vormen, strekken, snijden en pletten van handenvol van de verbinding onder water. Pro-tip: vermijd spelen in zwembaden, badkuipen of gootstenen om mogelijke problemen met de afvoer te voorkomen.

de waterbestendig zand valt niet uit elkaar of lost niet op tijdens het spelen, en het behoudt zijn vorm wanneer kinderen de meegeleverde mallen gebruiken. De typische rustgevende, bevredigende en verslavende ASMR-eigenschappen van verbindingen worden onder water vermenigvuldigd omdat het water een extra laag textuur toevoegt. De fantasierijke speelmogelijkheden komen echt tot uiting met dit speelgoed wanneer kinderen een onderwaterlandschap kunnen bouwen of hun eigen onderzeese wereld kunnen creëren.

Het beste van alles is dat Aqua Splash herbruikbaar is. Als het spelen voorbij is, kunnen kinderen al het water uitwringen, het aan de lucht laten drogen en in een zak opbergen om het de volgende keer weer te gebruiken.

SlimySand Aqua Splash is geweldig om mee te spelen in of buiten het water. Zorg voor een verbinding die beide zal doen.

creditSource link

Therulez.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart