Dans door een Winter Wonderland tijdens een virtueel Laurie Berkner-concert

Laurie Berkner is klaar om de feestdagen te vieren! | Bron: Laurie Berkner

We lopen – en zingen en dansen – door een winterwonderland!

Kindermuzikant Laurie Berkner nodigt al haar fans en muziekliefhebbers uit om in de kerststemming te komen met twee virtuele feestconcerten op zaterdag 18 december.

Alle leden van de Laurie Berkner Band (Brady Rymer, Susie Lampert en Bobby Golden) zullen deelnemen aan deze live, virtuele concerten met zowel traditionele als seculiere kerstliedjes, waaronder ‘Jingle Bells’, ‘Frosty the Snowman’, ‘Dreidel Dreidel Dreidel’, en enkele originelen uit de… Een Laurie Berkner-kerst album, zoals ‘Santa’s Coming to My House Tonight’. Ze zal ook enkele van haar grootste hits uitvoeren, waaronder ‘We Are The Dinosaurs’, ‘Victor Vito’ en ‘Pig On Her Head’.

Berkners virtuele familieconcerten zijn interactieve ervaringen, dus kinderen kunnen beelden zien van Frosty-dansen tijdens ‘Frosty the Snowman’ of dreidels die ronddraaien tijdens ‘Dreidel Dreidel Dreidel’. Kinderen worden ook aangemoedigd om hun instrumenten of jingle bells, dansschoenen en een knuffeldier (voor hun hoofd) mee te nemen, naast het versieren van hun huis en het dragen van hun favoriete vakantie-outfits naar de show – of dat nu een knusse pyjama, feestelijke truien, Kerstmutsen of geklede kleding (alles mag!). Gezinnen kunnen tijdens de show ook hun gedachten en ideeën met Berkner delen in een livechat.

Voorafgaand aan de show kunnen aanwezigen luisteren naar pre-show muziek en video’s bekijken in de virtuele lobby, waar ook vakantiespellen en sneeuwvlok-knutselactiviteiten zijn die kinderen thuis kunnen maken en meenemen naar het concert. Er zijn ook speciale meet-and-greet-tickets beschikbaar voor diegenen die na de show een-op-een willen kletsen en virtuele foto’s willen maken met Berkner.

De shows vinden plaats op 18 december om 12.00 uur en 17.00 uur EST. Familietickets zijn $ 20 voor reguliere showtickets en $ 80 voor het meet-and-greet add-on-pakket. Klik hier voor meer informatie en om tickets voor het evenement te kopen.

creditSource link

Therulez.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart