Geniet van meer prompts en meer plezier met de 5e verjaardagseditie van Game Night In A Can

Game Night In A Can 5th Anniversary Edition | Bron: Barry en Jason

Heb je ooit gehoord van een spel ontworpen voor meer dan 40 spelers?

Barry en Jason’s Game Night In A Can – die de manier veranderde waarop gezinnen samen games spelen – is dit jaar terug op een grote manier met een vijfde verjaardagseditie, met nog meer games en creatief plezier!

De nieuwe aanwijzingen en activiteiten vereisen meer vriendelijke competitie en teamwerk voor maar liefst 45 spelers van 7 jaar en ouder. Voorbij familie spelletjesavond, de spellen zijn perfect voor middelbare school logeerpartijtjes of een gezellige avond wijn en spelletjes zonder de kinderen.

De glanzende, gouden vijfjarig jubileumcontainer bevat enkele originele favorieten, zoals competitieve vliegende vliegtuigen en het stuiterende spel Frumpy Bumpers. In Charades of the Lost Ark graven spelers diep in hun verbeelding om een ​​gloednieuwe diersoort te creëren voor de laatste plek op Noah’s Ark (ik denk dat een panda- en puppyhybride de leukste manier is om te gaan!). In Bank Face krijgen kinderen de bevredigende kans om ballen van het gezicht van hun broer of zus te slaan voordat het in het blik raakt voor extra punten. Winnaars krijgen de gouden, bronzen of zilveren medailles die in de doos zitten.

De 5th Anniversary Edition van Game Night In A Can is nu verkrijgbaar bij barryandjason.com voor $ 22,99.

creditSource link

Therulez.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart