Marvel Legends Pulsecon Exclusieve MODOK World Domination Tour Collection Review – Fwoosh

Nextwave: Agents of HATE is een titel die in de loop der jaren niet goed in mijn achting is gegroeid, maar de visuele stijl van kunstenaar Stuart Immonen is onmiskenbaar geweldig, dus toen ik zag dat ze een figuur maakten van The Captain en de grap met één paneel Elvis MODOK, ik wist dat ik het nodig had. Is er ooit een meer obscure Marvel Legends-figuur geweest dan deze? Laten we kijken!

De doos is prachtig ontworpen om eruit te zien als een uitrustingskoffer voor een touringband en heeft veel realistische afbeeldingen die de metalen versterkingen, haastig opgespoten logo’s en tourschade weergeven. Het interieur heeft ook een aantal leuke graphics met een tour-thema, maar de figuren zijn er niet echt in verpakt op een manier dat ze in deze mooie doos kunnen worden weergegeven. Hun plastic inzetstuk flopt er een beetje uit zodra je de “koffer” opent.

De set bevat Elvis MODOK, The Captain, twee alternatieve handen voor MODOK, een alternatieve kop voor The Captain, een verwijderbare bril, een flight stand voor MODOK, een hamburger blast-effect en een standaard voor dat effect.

De standaard voor het knallen van hamburgers was een beetje verbogen in de doos en reikt niet helemaal tot aan het centrale straaljuwelengebied van MODOK. De hamburgers zien er mooi uit en het is een goede benadering van het bizarre effect in het boek. Ik vind het leuk dat ik niet zeker weet of het rood dat de hamburgers bij elkaar houdt bedoeld is als kwade energie of kwade ketchup.

De bril van MODOK is doorschijnend maar niet geheel transparant, mooi beschilderd met gouden monturen en verwijderbaar. MODOK heeft twee open handen die perfect zijn voor overgave of Elvis-achtige gebaren, een linkerhandgreep voor zijn microfoon en een rechtervuist om te razen. Zowel de vuisten als de flight stand zijn eenvoudig te verwijderen.

De portretten leggen perfect de modi van de Kapitein (minnelijke/boze doofus) vast, wat moeilijk te vertalen is naar een realistischer 3D-figuur omdat Immonen hem in een wat overdreven stijl weergaf. Ik hou van de gezichtsafdruk die ze hier gebruikten, hoewel er een beetje een opening is tussen zijn bakkebaarden en het haar op zijn hoofd.

MODOK is grotendeels hergebruik van het bestaande figuur (hier besproken) dus we zullen hier niet zo veel meer op ingaan, maar de Elvis-haar-, gezichtsplaat-, bril- en microfoon-toevoegingen werken perfect met het bestaande figuur om dit bizarre te creëren versie van die Nextwave-splashpagina. De lipkrul en pompadour zijn geweldig. Hij heeft wel de neiging om net als de originele release op zijn flight stand te willen leunen

The Captain lijkt delen van Old Man Hawkeye en Netflix Punisher te mixen met nieuwe schoenen en hoofd. Het is meestal succesvol, maar ik hou er niet van hoe de armen niet volledig kunnen rusten aan de zijkanten van de figuur. Ook de draaibare/scharnierende elleboog-articulatie voelt als een schop onder de kont voor een Marvel Legends-figuur. Al het andere aan de Captain aan de articulatiekant is vrij typisch Marvel Legends en beweegt goed omdat de jas behoorlijk zacht en flexibel is. Ik merkte het eerst niet, maar er is een beetje een laarsdraaier waar de broek zich dicht bij de schoenen ophoopt.

Verf is ook echt schoon op deze jongens. MODOK is iets meer geel goud dan de vorige release en hij heeft een iets andere kleurstelling met andere gemarkeerde knoppen. Door de wassing voelt het metallic plastic wat verfijnder aan. De kapitein heeft een eenvoudig camouflagepatroon op zijn broek dat in lijn is met zijn komische uiterlijk. Al met al ben ik tevreden over de set. Elvis MODOK amuseert me gewoon in zijn eentje zonder de Nextwave associatie en krijgt zeker een plekje op mijn bureau. De kapitein is leuk om te krijgen, aangezien ik zijn teamgenoten al in Legends heb, zij het in verschillende kostuums. De set is nog beschikbaar op Puls, wat niet verrassend is, aangezien het behoorlijk prijzig is voor een redelijk obscuur grappenpersonage en een MODOK met Elvis-thema.

creditSource link

Therulez.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart