Ontvang een persoonlijk bericht van Thomas de Stoomlocomotief op Cameo

Thomas de Stoomlocomotief | Bron: Thomas & Vrienden

Ooit advies willen geven aan je kleine conducteur vanuit de blauwe locomotief zelf? Thomas & Vrienden werkt samen met de aangepaste videosite Cameo om gepersonaliseerde video’s van Thomas the Tank Engine aan te bieden.

Thomas & Friends ziet ons al meer dan 75 jaar opgroeien door middel van boeken, tv-series en speelgoed. Ouders of familieleden kunnen kinderen nu een persoonlijk bericht van Thomas zelf cadeau doen voor slechts $ 20 op Cameo. Een bericht van Thomas is niet alleen een traktatie voor je kleintje, het zien van een bericht van Thomas kan ook een nostalgische traktatie zijn voor volwassen fans. Plus, met alle vertragingen bij verzending die van invloed zijn op vakantie winkelen dit jaar is een virtueel cadeau als dit een gemakkelijke manier om iemand dit jaar van je lijst af te strepen.

Consumenten kunnen Cameo-berichten aanpassen met alles wat ze willen zeggen, of het nu gaat om het personaliseren van de berichten voor de feestdagen, het vieren van verjaardagen of andere grote mijlpalen. Kinderen kunnen hun gepersonaliseerde berichten van Thomas zo lang bewaren als ze willen.

Deze vakantieperiode, Mattel biedt twee nieuwe Fisher-Price Thomas & Friends-speelgoed aan die bij een kerstboodschap van Thomas de Stoomlocomotief passen. De 2,5 meter hoge Trains & Cranes Super Tower-speelset heeft vier niveaus van los- en laadruimte voor vracht en een baan voor stoommachines om op te rijden. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen de handvatten en schakelaars op de speelset gebruiken om al het werk op orde te houden. De Race & Chase R/C is voorzien van maatjes Thomas en Percy die verbonden zijn door een stoomwolk die kinderen ook als handvat kunnen gebruiken om ze gemakkelijk op te pakken en overal mee te spelen. Dirigenten van 2 jaar en ouder kunnen de afstandsbediening gebruiken om Thomas en Percy rond te racen.

De Thomas & Friends Trains & Cranes Super Tower speelset is: beschikbaar voor $ 99,99 en de Thomas & Friends Race & Chase R/C is beschikbaar voor $ 32,99 bij geselecteerde retailers.

creditSource link

Therulez.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart