Breek de snelheidslimiet thuis met de HEXMODS Pro Series Elite Raceway

Bron: HEXBUG/The Toy Insider

Klaar voor wat Echt snel leuk dat ook leert?

Een van de grootste problemen als het gaat om het kopen van speelgoed voor de feestdagen, is het vinden van iets voor de oudere kinderen op je lijst. Het kan een trieste zaak zijn als kinderen ouder en ouder worden uit wat wij beschouwen als ‘traditioneel’ speelgoed en misschien niet helemaal het punt bereiken om in de verzamelobjecten en hobbyspeelgoed te zitten. Gelukkig één bedrijf dat helpt om de lol te behouden rollend voor de tussenliggende jaren en daarna is HEXBUG, en de nieuwe HEXMODS RC Tuner Cars zijn een frisse manier om wat actie met een hoog octaangehalte aan het huis toe te voegen.

De HEXMODS Pro Series Elite Raceway, gericht op kinderen van 14 jaar en ouder, leidt het peloton als een ultiem ‘WOW’-cadeau – een set die opnieuw uitvindt wat tunerauto’s kunnen zijn.

Deze set wordt geleverd met meer dan 150 onderdelen en bevat alles wat beginnende snelheidsduivels nodig hebben om een ​​ongelooflijk snelle R/C-rit aan te passen en te modificeren – we hebben het over snelheden tot 29 mph van een kleinschalige auto van hobbykwaliteit! Kinderen kunnen hun rit aanpassen en afstemmen voor zowel stijl als prestaties, met opties zoals aangepaste motorkappen, bumpers, achterspoilers, motorkappen, carrosserierokken en alternatieve velgen. En wat is een tunerauto zonder verlichting en graphics? Deze set wordt geleverd met een verlichtingsset met een LED-onderlicht naast werkende koplampen en achterlichten. Op het prestatiefront omvat deze set alternatieve bandensets, verwisselbare ophangingen, alternatieve stuurstangen en meerdere versnellingsconfiguraties. Zelfs de motor kan worden opgewaardeerd!

De meegeleverde 2,4 GHz-afstandsbediening is een hulpmiddel dat is gebouwd voor precisie terwijl kinderen door het huis cruisen en hun stuur- en snelheidsvaardigheden onder de knie krijgen. Meer dan 6 meter aan koppelbare barrière kan worden gebruikt om aangepaste, op zichzelf staande baanlay-outs te maken op vrijwel elk vlak oppervlak – maar u wilt een mooie open ruimte beschikbaar hebben. De auto is oplaadbaar met de meegeleverde batterij en USB-netsnoer, maar er zijn drie AAA-batterijen nodig om de afstandsbediening van stroom te voorzien.

Gezinnen kunnen het plezier ook vergroten met extra HEXMODS RC Tuner Cars en accessoirepakketten (apart verkrijgbaar) om de racegeest naar een nieuw en extreem niveau te tillen. HEXBUG post zelfs instructievideo’s die laten zien hoe nieuwe upgrades kunnen worden uitgevoerd.

Ons team bij de speelgoedinsider hield zo veel van deze set dat we hem hebben opgenomen in onze gids voor kerstcadeaus voor 2021. Het combineert speelpatronen door meerdere vakjes in voertuigen en radiobesturing aan te vinken, maar het kan ook worden beschouwd als een bouwset en een STEM-speelgoed dat de verkenning bevordert van hoe dingen werken, aangezien concepten van fysica en snelheid zich verenigen met de competitieve geest van een goede, oude -ouderwetse race naar de finish!

creditSource link

Therulez.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart