Race naar nieuwe hoogten met de Hot Wheels Massive Loop Mayhem Track Set

Hot Wheels Massive Loop Mayhem Track Set | Bron: Mattel

Het is geen echte race zonder een epic Hot Wheels Botsing! Met angstaanjagende crashzones en de hoogste lus ooit op een Hot Wheels-baan, de Massive Loop Mayhem Track Set van Mattel Kenmerken auto’s op en neer rollend over de baan met snelheden die kinderen niet zullen geloven! Racers kunnen nooit precies zeggen wanneer auto’s van de baan vliegen en in de lucht omslaan, waardoor het speelgoed ideaal is voor kinderen van 5 jaar en ouder die graag anticiperen op chaos.

De Massive Loop Mayhem Track Set stuurt auto’s hoog rond zijn 28-inch brede lus. Racers kunnen alle actie van dichtbij zien dankzij transparante secties van de baan en crashzones, zelfs als de auto’s ondersteboven staan. De blauw-oranje sporen hebben twee doorgangen waar auto’s naar beneden kunnen rijden. Er is zelfs een parkeerdek helemaal bovenaan de lus waar kinderen maximaal zes auto’s kunnen plaatsen om te wachten tot ze aan de beurt zijn.

Hoe meer auto’s kinderen aan de set toevoegen, hoe groter de kans dat er een crash zal plaatsvinden. Kinderen kunnen veilig oefenen met het gebruik van de set met de meegeleverde auto, of nog meer Hot Wheels-auto’s apart kopen om meerdere auto’s over het circuit te laten racen.

Racers kunnen elke speelgoedauto tussen de dreunende slamwerper in het midden van de baan laden en ze vervolgens in milliseconden als een raket over de baan lanceren! Kinderen kunnen hun favoriete raceauto’s kiezen en strijden om te zien welke als eerste uit de race zal crashen. De opwinding van het zien hoe snel de auto’s gaan, het kijken naar de crashes en het testen van nieuwe racestrategieën kan kinderen uren bezig houden, vooral als ze met een broer of zus of vriend spelen.

Ouders zullen zeker moeten helpen bij het bouwen van de lus. De set vereist ook een pakket D-batterijen en een schroevendraaier. Zorg ervoor dat je een aangewezen gebied hebt om de baan te bouwen en op te slaan om de vliegende auto’s in een ruimte te houden waar ze niets kunnen breken.

De spanning van de Massive Loop Mayhem Track Set zorgt ervoor dat kinderen terugkomen voor meer terwijl hun Hot Wheels-collectie blijft groeien!

creditSource link

Therulez.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart