Lord of the Rings Select Aragorn en Moria Orc Action Figure Review – Fwoosh

Is Viggo! Nee, niet die. Deze Viggo is veel meer Aragorn en veel minder Karpatisch en hij krijgt een nieuw actiefiguur in de Lord of the Rings Select-lijn. Hij wordt vergezeld door de Moria Orc en ze vormen series, de beste van de reeks tot nu toe.

Ik heb het al eerder genoemd – ik ben een ENORM Lord of the Rings-merk. Ik ben erg blij dat er nieuwe actiefiguren zijn om te verzamelen, en ik ben blij dat de lijn steeds beter lijkt te worden. Serie één was een beetje een mislukking voor mij, en ik hoop dat Legolas en Gimli nog een kans krijgen, maar Frodo en de Nazgul waren een stap in de goede richting en Aragon en de Moria Orc zetten die trend zeker voort. Deze twee nieuwe cijfers zijn op geen enkele manier foutloos, maar als deze afgelopen twee golven meer een indicatie zijn van wat er in de toekomst gaat gebeuren, denk ik dat we er redelijk goed voor staan.

Laten we kijken.

ARAGORN

Boy oh boy, wat was ik zenuwachtig voor deze. Niet alleen omdat ik van Legolas en Gimli nog steeds een beetje schrok vanwege de grote verschillen tussen de prototypes en de uiteindelijke figuren, maar ook omdat Viggo Mortensen een knap raadsel is. Teruggaand naar de Toy Biz LotR-dagen, was de gelijkenis van Aragorn echt een uitdaging om vast te pinnen. Ik denk dat Viggo in hetzelfde schuitje zit als Harrison Ford, waar ze gewoon deze gezichten hebben die replicatie bijzonder moeilijk maken, maar er is gewoon nog geen plek op Aragorn geweest.

Ik ben blij te kunnen melden dat ik dit de beste gelijkenis van Aragorn/Viggo tot nu toe vind. Ik wou dat de oogverf een beetje beter was, maar het is niet slecht, en het neemt niet weg dat dit beter is dan al het andere dat we hebben gekregen op deze algemene schaal / producttype. De kostuumdetails en bouw zijn ook erg mooi, en hoewel Aragorn meestal monochromatisch is in zijn kledingkeuze, zijn de verschillende materialen en stukken interessant. De handschoenen van de Boromir en de Evenstar zijn zeker hoogtepunten, maar zelfs de schedes zijn mooi gedetailleerd.

Bovendien heeft Aragorn, in tegenstelling tot de arme Legolas en Gimli, weinig tot geen articulatiedegradatie van prototype tot uiteindelijke figuur. Hij heeft geweldige dubbele elleboog en dubbele knieën en het maakt een aanzienlijk verschil in zijn bereik of beweging over de elf en de dwerg. Zijn lange jas remt een paar punten een beetje, maar niets ergs. Ik maak me een beetje zorgen over zijn heupgewrichten omdat ze strak aanvoelen (je kunt het horen) en ik wil niet te gek worden uit angst dat ze zouden kunnen breken; Ik heb het gevoel dat er hier in de toekomst wat shockolie is. Ik wou dat Aragorn wat verwisselbare handen had, want de rechtergreep is een beetje breed voor de zwaardgrepen, en de linkerhand heeft gewoon een gespreide houding waardoor je niet echt iets kunt doen. Een andere grijphand zou goed zijn geweest voor zwaardhoudingen met twee handen.

De accessoires zijn meestal goed, maar zoals alle figuren in deze lijn, zijn er enkele verbijsterende keuzes. De fakkel is cool en ik waardeer het doorschijnende plastic, maar het houten gedeelte ziet er een beetje te perfect gefabriceerd uit, zoals een bezemsteel. Ik vind het leuk dat we het mes krijgen, en natuurlijk is het zwaard dat Aragorn voor het grootste deel van de trilogie hanteert essentieel. We krijgen ook Anduril, wat netjes is, maar beide zwaarden voelen een beetje dun en dun aan, dus ik wou dat ze allebei meer inhoud hadden. Ook inbegrepen is de schede van Anduril, maar het is gewoon een gespreksonderwerp – er is geen manier om het te bevestigen zodat het kan worden gedragen of iets dergelijks. Het maakt de opname gewoon een beetje raar. Het spreekt over het feit dat, met alles wat is inbegrepen en niet inbegrepen, dit cijfer een beetje een anachronisme op zichzelf is. De Boromir-handschoenen zijn er, maar zonder de Lorien-mantel, dat voelt raar. De Anduril-opname roept dat ook op, en de fakkel enigszins iconisch, maar dat is al vroeg in Weathertop. Er is gewoon een beetje gebrek aan aandacht voor detail dat zich kan manifesteren als je goed thuis bent in de trilogie, dus ik weet het niet, het is niet slecht, gewoon raar.

Over het algemeen is dit echter een GEWELDIG Aragorn-figuur, en niet alleen is het tot nu toe mijn favoriete reguliere figuur van deze lijn, het is de beste (film) Aragorn-figuur ooit.

MORIA ORC

Dit is een leuk figuur om in de rij op te nemen, en een behoorlijk goede legerbouwer als dat je ding is. Met de toevoeging van het gehelmde hoofd kan dit figuur een willekeurig aantal naamloze crawlers uit de Moria-scènes zijn, dus bouw het maar op. De kop zonder helm is ook mooi, want het kan een “helden” ork zijn, maar ik wou dat de verf net een beetje beter was, dus het ziet er te schoon uit. Dat is echter een kleine nitpick, want over het algemeen is dit een goed uitziend figuur.

Deze man profiteert ook van een geweldig articulatieschema, net als zijn seriegenoot, en dat is echt te zien. Eerst dacht ik dat het figuur een beetje te lang en pezig was, maar als je eenmaal profiteert van de articulatie, kun je hem laag en gebogen krijgen en hij ziet er echt goed uit. Het pantser is mooi gebeeldhouwd, maar het is behoorlijk stijf (en scherp!), maar het belemmert de beweging helemaal niet, dus dat werkt mooi voor het figuur.

A noemde de eerder genoemde tweede kop, en dat is zeker het beste “accessoire hier” maar je krijgt ook een zwaard en speer om wat afwisseling te geven. Beide zijn mooi uitgevoerd, en ik denk dat ik de speer van de twee prefereer. Ik zou WEL willen dat het bijna schelpachtige schild hier zou zijn opgenomen, omdat een volledig gepantserde en bewapende versie van deze jongens er GEWELDIG uit zou zien, maar zoals alle figuren in de rij lijkt er altijd iets te ontbreken op het gebied van accessoires.

Hoe dan ook, ik hou echt van deze man, en hoewel ik deze lijn niet in het leger heb gebouwd (ik KAN NIET in de verleiding komen tot 9 Nazgul), zou ik misschien nog een orc nodig hebben om een ​​aantal verschillende configuraties weer te geven.

Ten slotte vormen beide figuren de laatste stukjes die je nodig hebt om de gepantserde versie van Sauron op te bouwen. Aragorn krijgt de juiste arm en been, en de ork heeft de knots, en hoooooo jongen. Ik bedoel wauw. Dit cijfer is absoluut GEWELDIG en de moeite waard om hem op te bouwen. Hij is afschuwelijk mooi en absoluut massief, sterker nog, hij is misschien een beetje te lang. Maar het kan me niet schelen. Het cijfer is gewoon te goed in elke fase. Dit zal mijn gesprek voor figuur van het jaar (serieus) ingaan, dus ik zal hier waarschijnlijk binnenkort meer over praten. Voor nu weet je gewoon dat de uiteindelijke opbouw absoluut de moeite waard is.

Deze lijn heeft nog wat werk te doen, maar het wordt steeds beter, dus ik ben erg blij dat het vooruitgang blijft boeken. Met Gandalf en de Uruk-Hai als volgende, is het op dit moment vol Fellowship of bust, dus ik ben klaar om te zien wat er gaat komen na serie vier. Laten we dan een paar van die compagnie-dwergen pakken. Oh, en vind een manier om die Lorien-mantels voor ons te krijgen. WE HEBBEN ZE NODIG.

Haal deze jongens bij Dorkside-speelgoed.

creditSource link

Therulez.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart