Het leukste buitenspeelgoed voor jongens van 10+

Voor jonge kinderen weten we vaak wel wat we moeten kopen. Kleine kinderen kunnen zich met het meest simpele speelgoed urenlang vermaken. Jongens van ouder dan tien stellen hogere eisen wanneer het op buitenspeelgoed aankomt. Speelgoed buiten vind je in allerlei soorten en maten, waardoor er ook voor jouw zoon vast iets tussen zit waar hij zich uren mee kan vermaken. Jongens van deze leeftijd hebben veel beweging nodig, en zullen dus graag activiteiten doen waar ze veel voor moeten rennen, klimmen en ravotten. Dit geldt overigens niet voor iedere jongen, bedenk dus wat je zoon zoal leuk vindt, of laat hem zelf kiezen.

Actief buitenspeelgoed voor jongens en meisjes

Jongens staan er om bekend veel te bewegen en niet stil te kunnen zitten, maar voor veel meisjes geldt dit ook. Kies daarom voor speelgoed waarbij je kind lekker kan bewegen. Sporten zijn hier altijd een goed alternatief voor. Voetbal is erg populair, maar ook basketbal, hockey, handbal of rugby zijn sporten waar kinderen hun energie in kwijt kunnen. Vergeet naast een bal ook de doeltjes niet. Voor basketbal heb je een basket nodig, en voor hockey gebruik je een kleiner doel dan voor voetbal. Ook competitieve spelletjes zijn leuk om met buurtkinderen te doen. Ringgooien, jeu de boules of badminton vinden veel kinderen ook leuk.

Leer een nieuwe sport tijdens het buitenspelen

Sporten als voetbal en volleybal doen kinderen regelmatig op het schoolplein of tijdens de gymles. Het is daarom extra leuk om speelgoed online te kopen waar je kinderen nog niet zoveel ervaring mee hebben. Zo leren ze een nieuwe sport of vaardigheid door buiten te spelen. Schaf bijvoorbeeld skeelers of een skateboard aan wanneer je kinderen dit nog nooit hebben gedaan. Dit oefen je op straat, maar ook naar een skatepark gaan om te oefenen is erg leuk. Ook ontmoeten je kinderen zo weer nieuwe vriendjes die dezelfde sport beoefenen.

Therulez.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart